آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه هوموس لبنانی

  • جدید
  • دسته بندی : غذاهای سنتی تاریخ : چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷

هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود)، یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم طرفدار فراوان دارد …

 

 

مواد لازم برای تهیههوموس لبنانی

نخود پخته : نیم کیلو
ارده : ۶ تا۷ قاشق غذاخوری
سیر کوبیده : ۳، ۴ حبه
لیمو ۲ عدد
جعفری و گشنیز ۵، ۶ شاخه
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه هوموس

نخود را با یک پیمانه از آبی که در آن پخته شده است در «یک دو سه» بگذارید تا خمیر شود . سپس آرده و آب لیمو و سیر را با اندکی نمک اضافه کنید و باز بگردانید تا مخلوط شود. (اگر مخلوط سفت شد کمی آب نخود اضافه کنید و بگردانید، ولی زیاد شل نشود) مایه را در بشقاب ته گودی پهن کنید، وسط آن چاله باز کنید و روغن زیتون را در آن چاله بریزید . فلفل را روی هوموس بپاشید و با برگ جعفری آرایش کنید .

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
74 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی