آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳ اسفند ۱۳۹۷

طرز تهیه مربای بالنگ

  • جدید
  • دسته بندی : مربا تاریخ : یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۷

مربای بالنگ، می تواند انرژی بخش و وعده مناسبی برای صبح هایی که به سرکار و یا مدرسه میروید باشد.

 

 

مواد لازم برای مربای بالنگ

بالنگ تازه ۴ عدد درشت
آب لیمو یا آب بالنگ نصف استکان کوچک
شکر هم وزن بالنگ ها

 

طرز تهیه مربای بالنگ

ابتدا باید بالنگ ها را خوب بشویید و پوست آنها را نازک بر دارید سپس از وسط نصف کنید و مغز آن را بر دارید و به اندازهای دلخواه ببرید.

بالنگ ها را یک ساعت در آب سرد قرار دهید و بعد آبکشی کنید. بعد از آن، آنها را یک شبانه روز در آب آهک بریزید. پس از سپری شدن این زمان بالنگ ها را از آب آهک بیرون بیاورید و دوباره داخل آب سرد بریزید و آب را روی حرارت قرار دهید تا به تدریج به جوش بیاید.

یکی دو جوش که خوردند بلافاصله آب زردش را خارج میکنیم چون آبش تلخ است. دوباره آنها را در داخل آب سر میریزیم تا به جوش بیاید. این دفعه بالنگ ها را ۲۰ دقیقه میجوشانیم و دوباره آب را خالی میکنیم . این کار را ۴ بار تکرار میکنیم تا هم بالنگ ها بپزند و هم تلخی آنها کاملا از بین برود.

بعد از گذراندن این مرحله بالنگ ها را در آب سرد بریزید تا کمی بماند. شکر و دو لیوان آب را مخلوط کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد و شکر حل شود و شربت غلیظی بدست بیاید  و وقتی شربت سرد شد بالنگ ها را از آب سرد خارج کنید و داخل شربت غلیظ شده بریزد.

۲ ساعت بالنگ ها را در شربت نگه دارید سپس روی حرارت قرار دهید تا شربت دوباره یکی دو جوش بزند. در آخر هم آب لیمو را هم برای خوش طعم تر شدن مربا و هم برای جلوگیری از شکرک زدن مربا داخل آن بریزید و وقتی شربت قوام کافی را بدست آورد ، مربا را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

بعد مربا را در ظرف های مورد نظر بریزد و در یخچال نگهداری کنید

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
20 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 10
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


مطالب محبوب
تبلیغات متنی