آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

مزه لذیذ بال مرغ با رب انار

 مزه لذیذ بال مرغ با رب انار

بال قسمت لذیذی از بخش مرغ است که به عنوان پیش غذا نیز گزینه مناسبی است.

طرز تهیه بال ترش مرغ با رب انار

بال ترش مرغ یکی از غذا‌های شمالی ایران عزیز است. این غذا با رب انار درست میشود. در ادامه دستور تهیه این غذای خوش طعم را برای شما قرار داده ایم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای بال ترش

  • بال مرغ :۱۰ عدد
  • رب انار ترش و شیرین :از هر کدام دو قاشق غذاخوری
  • نمک :به مقدار لازم
  • روغن برای سرخ کردن :به مقدار لازم
  • پیاز :یک عدد

 

طرز تهیه بال ترش

۱٫ بال ها را در قابلمه بگذارید ، کمی آب روی آن بریزید و بگذارید آب پز شود.

۲٫ بال ها که آبپز شدند ، کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و آنها را سرخ کنید.

۳٫ پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید.

۴٫ دو قاشق غذاخوری رب انار ترش و شیرین را ( از هر کدام) با کمی آب یا در صورتی که آب مرغ موجود است با آب مرغ رقیق کنید و به پیاز در حال تفت اضافه کنید .

۵٫ زیر اجاق را کم کنید تا چند دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزد تا خامی رب از بین برود.

۶٫ رب انار را بریزید روی بالهای مرغی که قبلا سرخ کرده اید و بگذارید چند دقیقه با سس رب انار بپزد.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
96 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی