آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

کوردن بلو با پنیر چدار خوشمزه

  • جدید
  • دسته بندی : غذاهای سنتی تاریخ : چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۷

 

مواد لازم برای تهیه کوردن بلو:

سینه مرغ و پیاز از هر کدام یک عدد
پنیر چدار سه قاشق غذاخوری
کالباس سه ورق
پودر نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
تخم‌مرغ دو عدد
پودر سوخاری پنج قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کوردن بلو:

سینه مرغ را سه ورق کرده و در پیاز خردشده، نمک و فلفل به مدت ۳ ساعت می‌خوابانیم. بعد سینه‌ها را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم تا به صورت ورقه بزرگ در بیایند. کالباس و پنیر چدار را در وسط سینه قرار داده و مانند یک کتلت می‌بندیم و آن را در تخم‌مرغ زده‌شده، پودر نشاسته ذرت و پودر سوخاری فرو می‌بریم. این عمل را چند بار تکرار کرده و بعد در روغن سرخ می‌کنیم.

یک روش دیگر هم این است که بعد از فرو کردن در پودر سوخای و مالیدن روغن به روی آن کوردن بلو ها را در فر قرارا دهیم.
یکی دیگر از روش های متفاوت این است که سینه مرغ را چرخ می کنند و به مانند رولت تهیه می کنند.

به همین سادگی…

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
99 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 27
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی