آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳۰ فروردین ۱۳۹۸

نان کروسان فوری و خوشمزه

امروز قصد داریم طرز تهیه نان کروسان را به صورت سریع و خانگی آموزش دهیم.

 

 

مواد لازم جهت تهیه نان کروسان

  1. ۳۰۰ گرم آرد

  2. ۳ قاشق شکر
  3. ۱۳۰ میلی لیتر شیر
  4. ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  5. ۲۰۰ گرم کره
  6. ۷ گرم مخمر خشک

 

طرز تهیه نان کروسان

شکر و مخمر رو در شیر حل کنید و کنار بگذارید تا عمل بیاید. سپس آرد و نمک و کره خرد شده سرد رو با چنگال مخلوط کرده تا به صورت خرده نان در بیاید. سپس مخلوط شیر و خمیر مایه رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید ولی ورز ندهید تا به روغن نیوفتد، مانند خمیر تارت. در آخر خمیر روی یک سلفون بریزید و بهش شکل بدهید به صورت مربع و حدود ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید.

سپس بعد خنک شدن و سفت شدن خمیر با وردنه باز کرده و تا بزنید ۳ لا و دوباره در جهت عکس تا بزنید ۳ لا و این عمل رو ۶ بار تکرار کنید. بین هر تا میتوان ۳۰ دقیقه در یخچال گذاشت اما نیاز هم نیست چون کروسان فوری است.

خمیر رو در مرحله آخر یک شب در یخچال بگذارید و روز بعد خمیر رو به صورت مسطتیل ۵۰ در ۳۵ باز کرد و به صورت مثلث برش بزنید (طول مستطیل رو به ۱۰ مثلث با قاعده ۵ سانتی تقسیم کنید) و هر کدام را رول کنید و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید و دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
65 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 20
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی