آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳ اسفند ۱۳۹۷

پودینگ شکلاتی

 

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی

شیر کامل: دو پیمانه 
خامۀ سنگین (heavy cream): سه قاشق غذاخوری 
شکلات تلخ خرد‌شده: ۵۰ گرم
آرد برنج: یک قاشق غذاخوری ۱۰ گرم
پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری ۱۵ گرم
نشاستۀ ذرت: دو قاشق غذاخوری ۲۰ گرم
نمک: یک‌چهارم قاشق چایخوری
عصارۀ وانیل: یک‌دوم قاشق چایخوری
شکر: نصف پیمانه

 

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

شکلات تلخ را کاملاً ریز خرد کنید. در یک ظرف شکر، پودر کاکائو، آرد برنج، نشاسته ذرت و کمی نمک را به‌ خوبی با هم مخلوط کنید. شیر کامل را به‌آرامی به این مخلوط اضافه کنید و همزمان با همزن دستی هم‌ بزنید تا مواد پودینگ شکلاتی به‌ خوبی با هم ترکیب شوند.

این مخلوط را روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید و همچنان هم‌بزنید تا پودینگ شکلاتی شما غلیظ شود. در این مرحله شکلات تلخ خرد‌شده را نیز اضافه کنید و هم‌ بزنید. حالا خامه سنگین (heavy cream) را اضافه و  کاملاً مخلوط کنید تا پودینگ شما یکدست شود. شعله را خاموش کنید و عصاره وانیل را اضافه کنید و کمی هم‌ بزنید.

پودینگ را در ظرف‌های مناسب سرو بریزید و اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود. بعد آن را حداقل ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

پودینگ را از یخچال بیرون بیاورید و روی آن را با فندق یا بادام خرد‌شده یا میوه‌های تازه، تزئین و سرو کنید.

نوش جان

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
23 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 10
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


مطالب محبوب
تبلیغات متنی