آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

مربای انجیر

  • جدید
  • دسته بندی : مربا تاریخ : شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۷

میوه های زیادی را می توان به صورت مربا تهیه و استفاده کرد. یکی از این میوه ها که خوردن خام آنها نیز بسیار لذت بخش است، انجیر نام دارد.

 

 

مواد لازم برای تهیه مربای انجیر

انجیر ۱ کیلو گرم

شکر ۷۰۰ گرم

آب ۱٫۵ لیوان

وانیل یا گلاب به میزان لازم

 

 

طرز تهیه مربای انجیر

در ابتدا میبایست پوست انجیرها را جدا کنید. قبل از جدا کردن به خوبی همه انجیر را شستشو دهید، بعد انجیر ها را در ظرفی بریزید و لابلای آنها شکر بریزید. سپس حدودا چند ساعت ( حداکثر ۴ ساعت ) صبر کنید تا انجیرها آب پس دهند. دقت داشته باشید که هیچ آبی نباید به ظرف اضافه کنید.

بعد از حدودا ۴ ساعت انجیرها را در قابلمه ریخته و روی شعله قرار دهید. نیم ساعت زمان برای پختن انجیر کفایت می کند. (توصیه میکنیم در ابتدای پختن یعنی در ۱۰ دقیقه اول در قابلمه گذاشته شود). ضمنا در  دقیقه پایانی نیز اگه علاقمند هستید میتوانید، مقداری وانیل یا گلاب به مربا اضافه نمایید.

بعد از اینکه مربا پخت، شهد آن را از صاف گذر دهید. ( صافی بسیار ریز باید باشد ) چرا که می خواهیم دانه های انجیر را از آن به صورت کامل جدا کنیم.

نوش جان

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
67 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی