آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه کیک هویج گیاهی ساده و خوشمزه

  • آپدیت
  • دسته بندی : کیک پزی تاریخ : پنج شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۷

طرز تهیه کیک هویج بسیار ساده و آسان است. و از آن جایی که تخم مرغ و لبیات ندارد عاری از کلسترول و چربی است. این کیک فوق العاده ساده با استفاده از سس سیب دارچینی درست می شود که آن را مرطوب و دلپذیر می کند، و به این معنیست که شما هیچ نیازی به جایگرین تخم مرغ ندارید.

 

مواد لازم جهت تهیه کیک هویج گیاهی

۴/۱ فنجان سس سیب دارچینی 

۱ قاشق چایخوری وانیل

۲/۱ فنجان مارگارین گیاهی نرم شده

۱ قاشق چایخوری نمک

۱و ۲/۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۲ قاشق چایخوری دارچین

۱ فنجان شکر

۱و ۴/۱ فنجان آرد

۴/۱ فنجان شیر سویا

۱ فنجان هویج رنده شده

۱ فنجان گردوی خرد شده (اختیاری)

 

طرز تهیه کیک هویج گیاهی

از قبل فر را تا ۳۲۵ درجه فارنهاید گرم کنید. یک ظرف مربع مخصوص کیک به ابعاد ۹ اینچ را برداشته و آن را چرب کرده و به آن آرد بزنید. (همچینین می توانید به جای آرد از شکر استفاده کنید یا اگر دوست دارید از ترکیب آرد و شکر استفاده کنید.)

سس سیب، وانیل، مارگارین گیاهی، نمک، بیکینگ پودر، دارچین، شکر، آرد و شیر سویا را در یک کاسه بزرگ خوب هم بزنید. هویج ها و گردوها را به آرامی اضافه کنید تا به خوبی مخلوط شوند.

خمیر کیک هویج را به طور مساوی در همه جای ظرف پهن کنید. آن را به مدت ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. پس از پخت اجازه دهید تا کیک کاملا خنک شود. کیک هویج گیاهی خود را با پنیر خامه ای گیاهی پوشش دهید یا ممکن است بخواهید از خامه گیاهی لیمویی برای این کیک استفاده کنید. نوش جان

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
54 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی