آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه کیش لورن ( سنتی فرانسوی)

کیش لورن، یکی از غذاهای سنتی فرانسوی است که با خمیر بریزه، تخم مرغ و ژامبون دودی درست می شود. در دستور اصلی این غذا، پنیر وجود ندارد. ولی امروزه معمولا آن را با پنیر تهیه می کنند.

 

 

مواد لازم کیش لورن برای ۶ نفر

خمیر بریزه

۶ تا ۸ ورق ژامبون دودی نگینی شده

۳ تخم مرغ

۱ فنجان خامه

۲ قاشق قهوه خوری کره

۲/۱ قاشق قهوه خوری نمک

کمی فلفل

کمی جوزهندی

 

طرز تهیه کیش لورن

فر را از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم بکنید. ژامبون ها را به مدت ۱ تا دو دقیقه در آب در حال جوش ریخته و سپس آن را خشک کنید و در یک ماهی تابه تفت بدهید تا تغییر رنگ دهند، خمیر بریزه را در ظرف مورد نظر پهن کنید. خمیر باید تا ۲ سانتی متری لبه قالب را بپوشاند. با چنگال در خمیر سوراخ هایی ایجاد کنید. تخم مرغ ها را با خامه، نمک و فلفل خوب مخلوط کرده و سپس ژامبون ها را به آن اضافه بکنید. سپس مخلوط آمده شده را بر روی خمیر پهن شده بریزد تا حدی که ۴/۳ سطح قالب را بپوشاند. زیرا کیش لورن در حین پخت کمی پف میکند. حرارت فر را به ۱۵۰ درجه سانتی گراد برسانید و کیش لورن را در فر به مدت ۳۰ دقیقه قرار بدهید. پس از این زمان یک چاقو در کیش لورن فرو کنید، اگر مواد به آن نچسبید کیش لورن آماده است. با وجود اینکه در دستور کیش لورن سنتی پنیر وجود ندارد می توانید حدود ۱۰۰ گرم پنیر رنده شده به آن اضافه بکنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
68 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی