آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی

کوکوی سیب زمینی به دو روش تهیه می شود؛ یکی با سیب زمینی پخته و دیگری با سیب زمینی خام و همچنین با ترکیب انواع مواد می توان کوکو تهیه کرد. کوکو در فر و با روغن کم و یا در تابه باروغن فراوان تهیه می شود.

 

 

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی

سیب زمینی یک کیلو
تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
پکینگ پادر یا جوش شیرین یک قاشق مرباخوری سرخالی
نمک و فلفل به مقدار کافی

 

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی

سیب زمینی را میپزیم و پوست م کنیم و از رنده یا ماشین رد م کنیم، بعد تخم مرغ ها را در ظرفی میشکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا کف کند. کمی نمک و فلفل و بیکینگ پودر را داخل تخم مرغ میریزیم و سیب زمینی را که کاملا سرد شده است داخل مایه تخم مرغ اضافه میکنیم و بهم میزنیم.

در تابه یا ظرف نسوزی سه چهار قاشق سوپخوری روغن میریزیم و میگذاریم تا داغ شود و مایه را در روغن میریزیم حرارت را ملایم مینمائیم با پشت قاشق روی آنرا صاف میکنیم تا سطح آن در همه جا به یک اندازه شود.

در تابه را میگذاریم حرارت را باز هم کمی ملایمتر میکنیم تا مایه کاملا بسته شده قابل بریدن شود. کوکو را ابتدا به شکل بعلاوه میبریم با دو چنگال قطعات کوکو را برمیگردانیم و باز هر قطعه را دو نیم میکنیم در اینصورت هشت قطعه کوکو خواهیم داشت میگذاریم قسمت زیرین کوکو  هم سرخ شود، بعد در ظرف گرد مناسبی قطعات کوکو را میچینیم و اطراف آنرا با حلقه های گوجه فرنگی تزیین مینماییم.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
51 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی