آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه کلوچه خرمایی

 

مواد لازم برای تهیه کلوچه خرمایی برای ۱۲ نفر

آرد ۲ و نیم لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
شیر ولرم ۱/۳ لیوان
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر مخمر ۲ قاشق چایخوری
کره ۴ قاشق غذاخوری
خرما مقدار لازم
تخم مرغ برای رومال

طرز تهیه کلوچه خرمایی:

آرد، شکر، نمک و پودر مخمر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. شیر ولرم را کم کم به مواد خشک اضافه کنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند کره آب شده را اضافه کنید. سپس با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و یک دستی بدست آید.

سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید. در ظرف را بپوشانید و خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آن ۲ برابر شود، سپس خمیر را به ۱۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. خمیر ها را با دست گرد کنید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید. پوست و هسته خرماها را بگیرید و با پشت چنگال خرماها را له کنید (در این مرحله میتوانید مقداری کنجد به خرما اضافه کنید)؛ به نوبت خمیرها را کف دست تان پهن کنید و مقداری خرما در مرکز هر خمیر قرار دهید، خمیر را از اطراف جمع کنید و به شکل گرد حالت دهید.

ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید، خمیرها را روی سینی بچینید، می توانید خمیر را به شکل گرد در آورید یا اینکه با قیچی اطراف خمیر را برش بزنید و مرکز آن را با انگشت کمی گود کنید تا به شکل گل شوند. تخم مرغ ها را با چنگال بزنید سپس روی خمیرها را با تخم مرغ برس بکشید و کمی کنجد روی کلوچه ها بپاشید، سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کلوچه ها طلایی شوند.

کلوچه ها را پس از پخت از فر خارج کنید، روی کلوچه ها را با روغن یا کره آب شده برس بکشید، سپس سرو کنید. (این کلوچه ها را می توانید با مواد دیگری نیز پر کنید.)

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
118 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 27
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی