آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه کرم لبو دسر پاییزی و زمستانی خوشمزه

کرم لبو دسری خوشمزه و خوشرنگ فصل پاییز و زمستانه. با این دسر از خواص لبو بهره مند خواهید شد.

 

 

مواد لازم برای تهیه کرم لبو

شیر یک و نیم لیوان (دسته دار فرانسوی)
نصف پاکت خامه صبحانه
پنج ق شکر
لبوی پخته پوره شده سه چهارم لیوان
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری

 

دستور تهیه دسر کرم لبو

پودر ژلاتین را به روش بنماری حل میکنیم و میگذاریم خنک شود. سپس شیر، شکر و خامه را روی حرارت قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکر در شیر حل شود.
در انتها از روی حرارت برمیداریم و لبو و پودر ژلاتین بن ماری شده را اضافه کرده و بعد از هم زدن توی قالب میریزیم و چند ساعت در یخچال قرار میدیم.

 

روش بنماری کردن پودر ژلاتین

برای بن ماری کردن ده قاشق غذاخوری آب در یک کاسه بریزید و پودر ژلاتین را روی آب بپاشید. بعد از چند ثانیه که حالت اسفنجی پیدا کرد روی حرارت غیر مستقیم بگذارید.
میتوانید بیست ثانیه داخل ماکروفر قرار بدید تا کاملا ذوب شود. بعد از خنک شدن به شیر ولرم (نه داغ)اضافه کنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
96 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 27
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی