آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳۰ فروردین ۱۳۹۸

طرز تهیه کراکت بیتربالن هلندی

شاید تا به حال اسم بیتربالن را نشنیده باشید. ولی هر کسی که حتی یک بار در عمرش به هلند سفر کرده باشد، حتما آن را دیده است. در هلند به هر کافه ای که بروید، احتمال زیادی دارد چشمتان به کوفته های سوخاری گرد و جذابی بخورد که شبیه کراکت هستند. اسم این غذا بیتربالن است.

 

 

مواد لازم برای تهیه کراکت بیتربالن برای ۸ نفر

گوشت پخته شده ۳۰۰ گرم
پیاز ریز خرد شده ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
آرد ۱ پیمانه
آب گوشت ۲ پیمانه
جعفری تازه و خرد شده ۱ پیمانه
نمک و فلفل
تخم مرغ ۲ عدد
پودر نان یا برد کرامپ ۲ پیمانه
آرد ۱ پیمانه

 

طرز تهیه کراکت بیتربالن

ابتدا گوشت را در مقداری آب با کمی نمک بپزید. گوشت پخته شده و یا آب پز شده را با دست کاملا ریش ریش کنید. همچنین می توانید آن را در غذا ساز یا میکسر بریزید و کاملا خرد کنید. در این مرحله مایه اصلی بیتربالن آماده می شود. یک تابه بردارید و کره را در آن بریزید و پیاز ریز خرد شده را درون آن تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس آرد و بعد از مدتی آب گوشت را اضافه کنید. گوشت آماده شده و جعفری را به مواد اضافه کنید. به میزان مورد نیاز نمک و فلفل بریزید و اجازه دهید تا با هم کمی مخلوط شوند و آب گوشت جذب مواد شود. در نهایت مخلوط باید کمی خشک و قابل فرم دادن درون دست شود.

حال از مخلوط گوشتی بردارید و آن را در دستانتان به صورت گرد یا استوانه ای فرم بدهید و روی سینی بچینید. سپس سینی را با سلوفان بپوشانید و درون یخچال به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید. حالا در یک ظرف آرد ، در یک ظرف دیگر پودر نان بریزید و ۲ عدد تخم مرغ را هم درون کاسه بشکنید و هم بزنید .کروکت های بیتربالن را از یخچال درآورده اول در آرد بعد در تخم مرغ و بعد در پودر نان بزنید و در روغن خیلی داغ سرخ کنید . بیتربالن ها را با سس خردل سرو کنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
55 views مشاهده
برچسب ها
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 20
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی