آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه کباب ترکی مرغ خوشمزه

یکی از معروفترین غذاهای ترکی که البته مدتی هست توی کشور خودمون هم خیلی خیلی معروف شده و به شدت طرفدار پیدا کرده، دونر کباب یا همون کباب ترکی مشهور هست که امروز با طرز تهیه کباب ترکی با مرغ در خدمتتان هستیم.

 

 

مواد لازم برای تهیه کباب دونر

گوشت قرمز یا فیله مرغ ۳۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۱ عدد بزرگ
پیاز متوسط ۱ عدد
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
نمک، فلفل، پودر سیر، روغن زیتون، پودر آویشن به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
خیار شور،جعفری، گوجه فرنگی به میزان لازم
سس هزار جزیره به میزان لازم
طرز تهیه کباب ترکی در منزل

 

طرز تهیه کباب ترکی

همونطور که توی مواد اولیه اشاره کردم، برای تهیه این غذا هم از گوشت قرمز استفاده میشه و هم از گوشت مرغ. من از گوشت مرغ استفاده کردم ولی شما به انتخاب خودتون گوشت مورد نظرتون رو آماده کنین.

ابتدا یک سینه کامل مرغ رو شسنه و سپس به صورت برش های حدودا نیم سانتی به صورت عرضی خرد میکنیم. سپس فیله های برش زده رو داخل یک ظرف ریخته و بهش نمک، فلفل سیاه، کمی پودر سیر ۲ قاشق روغن زیتون اضافه میکنیم و با هم مخلوطشون میکنیم.

درب طرف رو گذاشته و برای ۲ ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم تا گوشت مره دار بشه. بعد از مدت زمان داده شده، سینی فر رو خیلی کم با روغن چرب میکنیم و فیله های مرغ رو جدا جدا روی سینی میچینیم. سینی فر رو داخل فری که از قبل با ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده بودیم قرار داده و اجازه میدهیم تا برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه فیله های مرغ رست بشن. در این مدتی که مرغ داخل فر بود، سبزیجاتی رو که داشتیم رو به صورت خلالی برش میزنیم. 

بعد از پخت اولیه فیله های مرغ، حالا خلال های، قارچ، فلفل دلمه ای، پیاز و گوجه فرنگی رو روی فیله های مرغ ریخته و مجدداً با هم داخل فر قرار میدهیم. درجه حرارت فر رو پایین تر میاریم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگه اجازه میدیم تا داخل فر بمونه. بعد از این زمان کباب ترکی ما آماده سرو کردن است.

مخلوط آماده شده رو روی نان مخصوص دونر میکشیم و در کنارش هم کمی خیار شور، کوجه فرنگی و مخلوطی از پیاز و جعفری خرد شده قرار میدهیم. در صورت تمایل هم کمی سس هزار جزیره روی غذا میریزیم. نان رو به صورت یک ساندویچ جمع کرده و سپس اون رو سرو میکنیم.

نوش جان

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
56 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی