آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳۰ فروردین ۱۳۹۸

طرز تهیه کباب ترکی (دونر) خانگی و لذیذ

کباب ترکی یا دونر یه غذای ترکی محبوب بین ایرانیان است که در تهیه این کباب گوشت ها را به صورت عمودی به سیخ میکشند و در مجاورت حرارت قرار میدهند. دونر که به زبان ترکی به معنای (چرخنده) است به سیخ چرخنده برای تهیه این کباب اشاره میکند. اما برای تهیه کباب ترکی حتما نیازی به سیخ چرخنده یا دستگاه تهیه کباب ترکی نیست.

مواد لازم جهت تهیه کباب ترکی (دونر) خانگی برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده ۱۸۰۰ گرم

نمک ۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر ۱ و ۱/۲ قاشق غذا خوری

فلفل سیاه ۲ قاشق غذا خوری

پیاز بزرگ ۱ عدد

پنیر ورقه ای به مقدار لازم

سیب زمینی سرخ کرده و سس برای سرو

طرز تهیه کباب ترکی پنیری خانگی

 

مرحله اول:

گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسب بریزید. نمک و فلفل و سیر را به آن اضافه کنید. به کمک دست مواد را خوب ورز دهید تا مواد به طور کامل با هم مخلوط شوند.

 

مرحله دوم:

یک قسمت ۱۵۰ گرمی از گوشت را جدا کنید. سپس آن را در قالب برش کوکی یا کلوچه  قرار داده و فشار دهید. (قالب برش کلوچه یا کوکی کمک میکند که بتوانید اندازه یکسانی برای برگر ها حفظ کنید.)

 

 

این کار را برای کل گوشت چرخ کرده انجام بدهید و کل گوشت را به برگر های یک اندازه تبدیل کنید.

 

 

مرحله سوم:

روی سینی فر، قالب برش (کوکی) را قرار دهید. یک عدد پیاز را از وسط نصف کنید. یک عدد سیخ چوبی بلند و نوک تیز بردارید. سیخ چوبی را از میان نصف پیاز رد کنید تا مطابق عکس، پیاز و قالب برش کوکی، پایه ای برای کباب ترکی خانگی باشد.

 

 

مرحله چهارم:

یک عدد برگر را از سیخ چوبی رد کنید و روی پیاز و قالب برش (کوکی) قرار دهید. یک ورقه پنیر را نیز رد کنید تا روی برگر قرار گیرد. این کار را برای همه برگرها تکرار کنید و بین آن ها پنیر ورقه ای بگذارید. توجه داشته باشید که سیخ چوبی دقیقا در مرکز برگرها باشد تا کباب ترکی یک دست و منظم دربیاید.

 

مرحله پنجم:

وقتی تمام برگرها را قرار دادید، کار را با نصف دیگر پیاز تمام کنید. نیمه ی دیگر پیاز را از سیخ چوبی رد کرده و روی همه برگر ها قرار بدهید.

مرحله ششم:

در سینی فر، دور کباب ترکی را میتوانید با سیب زمینی یا چیپس پر کنید. سینی فر را به مدت یک ساعت در فر با دمای (۲۰۰) درجه سانتی گراد یا (۴۰۰) درجه فارنهایت قرار دهید. (میتوانید با توجه به ترجیح و ذایقه خودتان زمان پخت را از یک ساعت بیشتر یا کمتر کنید.)

مرحله هفتم:

دونر را از فر خارج کرده و نوش جان نمایید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
70 views مشاهده
برچسب ها

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 20
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی