آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

یک “ذرت مکزیکی” فوق العاده خوشمزه را با دستور تهیه پر از قارچ و سس خوشمزه میتوان تهیه کرد.

 

 

مواد لازم ذرت مکزیکی خوشمزه و لذیذ

ذرت شیرین ۵۰۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

قارچ ۲۵۰ گرم

نیر پیتزا ۱۰۰ گرم

آویشن ۱ ق چ

کره ۳۰ گرم

روغن مایع ۳ تا ۴ ق س

سس مایونز ۱ و نیم پیمانه

نمک ۱ ق چ

فلفل سیاه نصف ق چ

فلفل قرمز ۱/۲ ق چ

پودر گلپر ۱ ق چ

ادویه کاری ۱/۲ ق چ

 

طرز تهیه ذرت مکزیکی به طور کامل

برای درست کردن ذرت مکزیکی می توانید از ذرت های شیرین تازه و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.قارچ ها را هم خرد می کنیم و در یک قابلمه ای که ۲/۳ آن را پر از آب کردیم و مقداری آبلیمو ریختیم و روی حرارت به جوش آمد میریزیم و فقط در حدی که یک جوش بخورد داخل قابلمه نگه می داریم و سریع داخل آبکش می ریزیم و زیر آب سرد نگه می داریم .

بعد از این مراحل، کره و روغن مایع را داخل قابلمه ای می ریزیم تا داغ شود سپس ذرت را داخل کره و روغن کمی تفت می دهیم در حدی که طعم دار شوند. بعد قارچ های بلانچ شده را داخل آن میریزیم و در حد هم زدن و مخلوط کردن تفت می دهیم .

نمک، فلفل، و بقیه ادویه ها را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد روی حرارت گرم شوند.

در صورت تمایل می توانید از پودر سیر هم استفاده بکنید. در مرحله ای که دیدیم بخار از مواد بیرون زد سس مایونز را هم اضافه می کنیم و کاملا باهم ترکیب می کنیم.

و بعد از اینکه همه مواد مخلوط شد موقعی که می خواهیم از روی حرارت برداریم پنیر پیتزای رنده شده که همون پنیر موزارلای کش دار است را داخل آن می ریزیم تا آب شود. ذرت مکزیکی آماده شده را می توانید در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نوش جان

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
77 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی