آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳۰ فروردین ۱۳۹۸

طرز تهیه پاچین مرغ

پاچینی، یکی از غذاهای خوشمزه و مقویست که هم کم هزینه است هم راحت و سریع آماده می شود , شما می توانید از آن به عنوان پیش غذا در مهمانی ها استفاده کنید.

 

 

مواد لازم برای پاچین مرغ

کتف مرغ ۸۰۰ گرم
کنجد یک فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه پاچین مرغ

ابتدا کتف مرغ ها را پوست بگیرید و بشویید و خشک کنید. سپس قسمت انتهایی و بالای کتف مرغ را برش بزنید و با دست گوشت آن را به طرف پایین بکشید و آماده کنید.
تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و با چنگال خوب بزنید تا صاف و یکدست شود. کنجد و نمک و فلفل را هم مخلوط کنید و در یک ظرف گود روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. کتف مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده فرو کنید و بلافاصله در کنجد و نمک بغلتانید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید.
روغن باید تمام سطح گوشت را بگیرد. بعد از سرخ شدن، آن ها را در دیس مناسبی چیده و با برگ های جعفری و زیتون و گل کلم بخارپزشده تزئین و میل کنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
55 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 20
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی