آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه نوکی سیب زمینی ایتالیایی

  • جدید
  • دسته بندی : غذاهای سنتی تاریخ : چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷

اصل این غذا متعلق به ایتالیا میباشد. غذایی سربع، خوشمزه و آسان پخت است. با هر نوع آردی قابل تهیه است، در این پست نحوه پخت سیب زمینی آن آموزش داده خواهد شد.

 

 

مواد لازم جهت تهیه نوکی سیب زمینی

۲ فنجان پوره سیب زمینی
۲ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ قاشق چایخوری نمک
۲ فنجان آرد همه منظوره

 

طرز تهیه نوکی سیب زمینی ایتالیایی

درون ظرفی ۲ فنجان پوره سیب زمینی از قبل آماده شده را بریزید. تخم مرغ و نمک را درون ظرف حاوی پوره بریزید. سپس آرد را اضافه کنید.۲ و آنقدر هم بزنید و ورز دهید تا خمیر نرم و یک دستی بدست بیاید.

خمیر را روی یک سطح صاف قرارداده و با وردنه آن را پهن کنید، سپس خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. هر تکه را بصورت طناب در بیاورید. درازی هر طناب باید به نسبت اندازه عرض انگشت شصت شما باشد.

طناب های خمیری را به قطعات هم اندازه در حدود ۱٫۵ سانتی متر با چاقو برش بزنید.

قطعات برش داده شده را روی یک کاعذ پوستی آعشته به آرد قرار دهید.

حالا نوبت شکل دادن به قطعات خمیری است با هر وسیله در دسترس

درون قابلمه ای آب بریزید، روی اجاق قرار دهید تا آب بجوشد به آب در حال چوشیدن یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید.

نوکی ها را به آرامی درون قابلمه بریزید.تعداد نوکی ها نباید خیلی زیاد باشد درون آب بهم بخورند.

زمانی که نوکی ها در سطح آب شناور شدند یعنی آماده شده اند. این زمان در حدود ۴ دقیقه یا کمی بیشتر میباشد.

حالا نوکی های آماده شده را بوسیه یک قاشق توری مانند از آب خارج کنید. داخل ظرف یا روی دستمال کاغذی قرار دهید تا آب آن گرفته شود.

نوکی های آماده شده را درون ظرف دلخواه خود بریزید. سس دلخواهتون رو اضافه کنید و یا با پنیر پارمزان تزیین کنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
86 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 27
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی