آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳ اسفند ۱۳۹۷

طرز تهیه میگو پفکی

 

مواد لازم برای تهیه میگو پفکی

میگو ۱ کیلو
آبلیمو یک قاشق سوپخوری
ماست دو قاشق سوپخوری
پیاز یک عدد
آرد ۲/۳ لیوان
تخم مرغ یک عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه میگو پفکی

ابتدا میگو را تمیز می کنیم پوست آن را کنده، می شوییم و سپس آن را در آب پیاز که قبلا آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده ایم میریزیم. سپس مقداری آبلیمو و فلفل سیاه. بعد آن را مخلوط می کنیم.

در ظرف را بسته و ۱ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم. سس مخصوص میگو پفکی را با مخلوط کردن آرد، تخم مرغ، زعفران، ماست، بیکینگ پودر و نمک تهیه میکنیم.

سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بیافزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم.

یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و میگذاریم داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگو ها را بگیرد، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن میریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد، میگو را بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود، دقت کنید حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
11 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 10
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


مطالب محبوب
تبلیغات متنی