آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه میتلف گوشت خوشمزه

میتلف همینطور که از ترجمه خود کلمه هم پیداست، همون گوشته که داخل قالبهای لوف یا به قول معروف قالب کیک انگلیسی پخته می شود.

 

 

مواد لازم میتلف گوشت برای ۱۰ نفر

گوشت چرخ کرده بدون چربی ۷۵۰ گرم
پیاز سرخ شده یک عدد متوسط
تخم مرغ ۴ عدد
سیب زمینی یک عدد
شیر ۲ فنجان
تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری
قارچ ۷ عدد
هویج ۱ عدد
زرشک دو قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی یک لیوان
فلفل دلمه یک عدد
جعفری به میزان دلخواه
پودرسوخاری یک فنجان
جوش شیر ین نصف قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به م‍یزان لازم
دارچین به میزان لازم

 

طرز تهیه میتلف گوشت

سیب زمینی و هویج را نیم پز کرده، سپس همراه با فلفل دلمه ای و قارچ به صورت نوارهای نسبتا ضخیمی برش می زنیم .
پودر سوخاری و جوش شیرین را در شیر حل کرده و چند دقیقه کنار می گذاریم .
نمک، فلفل، دارچین، تخم گشنیز، پ‍یازسرخ شده و زرشک را به همراه شیر به گوشت اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم ، سپس زرده های تخم مرغ را دانه دانه به گوشت اضافه کرده و به خوبی چنگ زده و با دست مالش می دهیم
سفیده های تخم مرغ را به خوبی زده تا کاملا پوک شود و بعد به گوشت اضافه کرده و مجدادا همه را به خوبی با هم مخلوط می کنیم.
کف قالب مورد نظر را به خوبی چرب کرده، قدری پودر سوخاری پاشیده، سپس نیمی از مواد گوشت را درون قالب ریخته و بعد ورقه های سیب زمینی، قارچ ، فلفل دلمه و هویج را روی آن می چینم و بعد مابقی مواد گوشتی را می ریزیم.
ظرف بزرگی را از آب جوش پر می کنیم ، قالب را درون آن قرار می دهیم و سپس درون فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می دهیم .
پس از خارج کردن میتیلف از فر، روی آن را با سس قرمز آغشته کرده و بعد برش زده و با جعفری تزئین می کنیم.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
78 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی