آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳ اسفند ۱۳۹۷

طرز تهیه قیقاناخ (خاگینه) تبریزی

قیقاناخ یا همان خاگینه غذای دسری گرم آذربایجان، که در واقع به عنوان شیرینی هم کاربرد دارد.

 

 

مواد لازم برای تهیه قیقاناخ

گردوی ساییده شده به میزان لازم
شکر ۳ قاشق غذاخوری
پودرهل به میزان لازم
دارچین ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۴عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه قیقاناخ (خاگینه) تبریزی

 

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم می‌زنیم، سپس آرد، شکر، گردوی خرد شده و پودر هل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و هم زدن را ادامه می‌دهیم.
سپس در ماهی تابه نچسبی مقداری روغن ریخته و روی شعله می‌گذاریم تا داغ شود. مخلوط مواد را درون تابه می‌ریزیم، درب آن را گذاشته و حرارت را کم می کنیم تا تخم‌مرغ‌ها بپزند.
بعد از پخت خاگینه، آن را در ظرف مناسبی گذاشته و روی آن را با دارچین و پودر قند تزئین می‌کنیم.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
13 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 10
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


مطالب محبوب
تبلیغات متنی