آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه فلافل بندری

ماده اصلی تشکیل دهنده فلافل، نخود است. به همین خاطر برای گیاه‌خواران گزینه بسیار مناسبی محسوب می شود. همچنین فلافل از غذاهای لذیذ و پرطرفدار در خاورمیانه محسوب می شود.

 

 

مواد لازم برای تهیه فلافل بندری

نخود خیس خورده و چرخ شده یک لیوان

ادویه مخصوص فلافل به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

پیاز یک عدد بزرگ

سیر سه حبه

گشنیز به مقدار لازم

روغن مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه فلافل بندری

نخود را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت درون آب قرار دهید و طی این مدت چندین مرتبه آب آن را عوض کنید تا مواد نفخ زای نخود از آن خارج بشود. سپس نخودهای خیس خورده را چرخ بکنید. پیاز رنده شده و سیر را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس سایر مواد از قبیل رب گوجه فرنگی، گشنیز، نمک و ادویه را اضافه بکنید. در پایان فلافل را در روغن فراوان سرخ کنید.

نوش جان

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
146 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 27
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی