آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
پنج شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۸

طرز تهیه فرنی خامه ای با ژله زعفران

 

مواد لازم برای تهیه ژله زعفران

پودر ژلاتین : ۳۰ گرم

آب : ۲ پیمانه

شکر : ۱۵۰ گرم

زعفران دم کرده غلیظ : ۲ قاشق سوپ خوری

 

مواد لازم برای تهیه فرنی خامه ای

نشاسته ذرت : ۲ قاشق سوپ خوری

آرد برنج : ۱ پیمانه

شکر : یک دوم پیمانه

شیر : ۴ پیمانه

خامه : ۲ قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه ژله زعفران:

پودر ژلاتین، آب و شکر را در ظرف مناسبی مخلوط کرده و به آرامی هم بزنید تا صاف و یکدست شود. بعد از حل شدن کامل شکر ظرف را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود، سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی سرد شود. در این مرحل زعفران دم کرده را اضافه کنید و در ظرف پیرکس سلفون انداخته و ژله را به قطر دو سانتی متر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

طرز تهیه فرنی خامه ای

تمام مواد خشک را مخلوط کرده و بعد شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید و بگذارید حداقل ۲ ساعت در یخچال بماند، سپس روی حرارت خیلی ملایم قرار داده و خیلی آرام هم بزنید تا به غلظت ماست برسد. شعله را خاموش کرده و خامه را اضافه کنید و صبر کنید تا خنک شود، سپس در ظرف سرور ریخته و ژله ها را مکعبی خرد کنید و روی فرنی بریزید و یا فرنی را روی ژله ها ریخته و سرو کنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
37 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 13
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی