آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه فرنی خامه ای با ژله زعفران

 

مواد لازم برای تهیه ژله زعفران

پودر ژلاتین : ۳۰ گرم

آب : ۲ پیمانه

شکر : ۱۵۰ گرم

زعفران دم کرده غلیظ : ۲ قاشق سوپ خوری

 

مواد لازم برای تهیه فرنی خامه ای

نشاسته ذرت : ۲ قاشق سوپ خوری

آرد برنج : ۱ پیمانه

شکر : یک دوم پیمانه

شیر : ۴ پیمانه

خامه : ۲ قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه ژله زعفران:

پودر ژلاتین، آب و شکر را در ظرف مناسبی مخلوط کرده و به آرامی هم بزنید تا صاف و یکدست شود. بعد از حل شدن کامل شکر ظرف را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود، سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی سرد شود. در این مرحل زعفران دم کرده را اضافه کنید و در ظرف پیرکس سلفون انداخته و ژله را به قطر دو سانتی متر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

طرز تهیه فرنی خامه ای

تمام مواد خشک را مخلوط کرده و بعد شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید و بگذارید حداقل ۲ ساعت در یخچال بماند، سپس روی حرارت خیلی ملایم قرار داده و خیلی آرام هم بزنید تا به غلظت ماست برسد. شعله را خاموش کرده و خامه را اضافه کنید و صبر کنید تا خنک شود، سپس در ظرف سرور ریخته و ژله ها را مکعبی خرد کنید و روی فرنی بریزید و یا فرنی را روی ژله ها ریخته و سرو کنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
90 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 27
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی