آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه فاجیتا مکزیکی

  • آپدیت
  • دسته بندی : غذاهای سنتی تاریخ : چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷

فاجیتا، بدون روغن تهیه می شه و یک غذای کاملا سالم و مقوی هست. فقط تنها چیزی که در پخت این غذا مهمه، حرارت پایین شعله به هنگام پخت است، چرا که از روغن استفاده نمیشه و باید مواد با آب خودشون پخته بشوند.

این غذا رو میشه با برنج، خامه ترش، کاهوی خرد شده، چیپس، لوبیا و یا هر اونچه که دوست داشته باشید ترکیب کنید و میل کنید.

 

 

مواد لازم جهت تهیه فاجیتا مکزیکی

۴ عدد سینه مرغ

۳ عدد فلفل دلمه ای خرد شده

۱ عدد پیاز خرد شده

ادویه ( فلفل قرمز، پودر پیاز، سیر و کمی پونه در صورت دلخواه)

۳ قاشق غذاخوری آب لیمو

 

طرز تهیه فاجیتا مکزیکی

فلفل دلمه ای های خرد شده را به همراه پیاز خرد شده داخل ظرفی میریزیم و روی شعله با حرارت پایین قرار میدهیم.

مرغ ها رو روی سبزیجات میچینیم. درب ظرف رو میزاریم و با شعله حرارت خیلی پایین میگزاریم تا خوب بپزن.

زمان پخت این مواد با حرارت بالا ۴ ساعت و حرارت پایین ۸ ساعت هست. البته این بستگی مستقیم به گوشت داره. شما میتوانید حتی از گوشت قرمز هم استفاده کنید.

بعد از اینکه مرغ ها خوب پخته شد با چنگال اونها رو ریز ریز می کنیم، سپس مرغ های ریز شده و سبزیجات رو داخل ظرفی میریزم و چاشنی و آب لیمو رو به مواد اضافه می کنیم. بهم میزنیم تا چاشنی خوب به خورد مواد بره. 

میتوایند درون نان لواش بریزید و میل کنید.

 

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
63 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی