آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳۰ فروردین ۱۳۹۸

طرز تهیه شیرینی لندو زابلی

شیرینی لندو یا خرمالندو یک نوع شیرینی محلی خوشمزه زابلی است که به خاطر مقوی بودنش، نوعی میان وعده و حتی خوراک هم به شمار میرود.

 

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی لندو

خرما ۵۰۰ گرم

گندم ۶۰۰ گرم

کنجد به میزان لازم

 

طرز تهیه شیرینی خرما لندو

گندم ها را به مدت دو ساعت در آب خیس بکنید. در این مدت لازم است گاهی آب آن را عوض کنید تا گندم ها بو نگیرند. سپس آب ظرف گندم را خالی کرده، گندم ها را روی یک پارچه ی تمیز (و یا سبد آبکش) بریزید تا آبشان به طور کامل گرفته شود اما مرطوب بمانند.

سپس هسته های خرما را جدا کنید. سپس خرما را در ظرف مورد نظرتان بریزید و به کمک گوشت کوب آن ها را بکوبید تا کاملا له بشوند. توجه داشته باشید که خرماها باید نپخته و خام باشند.

ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط بگذارید تا گرم شود. سپس گندم ها را در ماهیتابه بریزید و به طور مرتب هم بزنید. این کار را تا وقتی که گندم ها تغییر رنگ دهند و شروع به پریدن کنند، ادامه دهید.

گندم های داغ و برشته را سریعا روی خرماهایی که هسته شان را جدا کرده اید، بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس کنجد ها را مانند گندم در ماهیتابه ریخته و برشته بکنید.

پس از برشته کردن، کنجد را به مخلوط خرما و گندم اضافه کنید و با هم به خوبی مخلوط کنید. به کمک یک وسیله ی سنگین روی خرما لندو یک بار سنگین ایجاد کنید. این بار سنگین باید حدودا نصف روز، یعنی ۱۲ الی ۱۳ ساعت، روی شیرینی بماند.

پس از این مدت، بار را از روی شیرینی لندو بردارید و آن را به شکل دلخواه (معمولا توپی شکل) درآورید. سپس نوش جان کنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
62 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی