آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه شله زرد خوشمزه

شله زرد، یکی از محبوب ترین دسرهای ایرانی است که مواد اصلی آن برنج، شکر و زعفران هستند. در تهیه شله زرد بهتر است از برنج نیم دانه یا همان برنج خرد شده استفاده کرد.

 

مواد لازم برای تهیه شله زرد

برنج ۲ لیوان
شكر ۳ لیوان
گلاب ۱/۲ لیوان
کره ۲۵ گرم
زعفران سائيده ۱ قاشق چایخوری
خلال بادام ۱/۲ لیوان
دارچين به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه شله زرد

قبل از هر چیز برنج را از شب قبل چند بار بشویید بگذارید با ۳ پیمانه آب و نصف پیمانه گلاب تا صبح خیس بخورد. 

در ابتدا، ۸ لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس برنج مخلوط با گلاب را اضافه کرده و هم بزنید تا بجوشد. کف روی آن را جمع کنید و مرتب برنج را به هم بزنید تا ته نگیرد. شعله را ملایم کنید تا برنج بپزد. (بسته به نوع برنج ممکن است این مرحله نیم ساعت تا ۱ ساعت طول بکشد.)

شکر را پس از اینکه برنج پخت و به اصطلاح شکفته شد، اضافه کنید. پس از اضافه کردن شکر باید مرتب هم بزنید چون شله زرد معمولاً زود ته می گیرد، اگر آب آن کشیده شده و سفت شده است میتوانید کمی آب جوش اضافه کنید. سپس زعفران سائیده را با دو سه قاشق آب جوش دم کنید و آن را به بقیه مواد اضافه کنید.

پس از اینکه شکر حل شد، خلال بادام را به شله زرد اضافه نمایید. خوب هم بزنید تا غلیظ شود. در پایان کره را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود. شعله را کاملاً کم کنید و ۲۰ دقیقه درب قابلمه را بگذارید. (برای رفع شلی شله زرد می توانید این زمان را کمی بیشتر کنید.)

شله زرد آماده شده را در کاسه بریزید. پس از ۱۰ دقیقه سطح آن را به دلخواه تزیین کنید و بگذارید سرد شود.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
53 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی