آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه شربت زرشک

امروزه مصرف دمنوش ها به دلیل رویکرد مثبتی که در ارتباط با خواص پزشکی آن ها وجود دارد رو به افزایش است. مصرف انواع دمنوش میتواند کمکی به رشد سلامت و کاهش مصرف مواد شیمیایی و فراورده های صنعتی باشد،

 

 

مواد لازم برای تهیه شربت زرشک

زرشک یک کیلو
شکر دو کیلو و نیم
آب ۴ پیمانه : چون قرار است از شهد مربا برای شربت برداریم باید مقدار آب دو برابر باشد در غیر اینصورت ۲ پیمانه آب کافی بود.
در صورت تمایل گلاب و یا عرق هل ۲ قاشق سوپ خوری
آب برای رقیق کردن شربت
مقداری یخ

 

طرز تهیه شربت زرشک

ابتدا شکر و آب رو روی حرارت قرار می دهیم تا به قوام بیاید و غلظت پیدا کند. سپس زرشک پاک کرده و شسته را به شهد اضافه می کنیم . پس از اینکه کمی جوشید، شعله را کاملا کم کرده و در این زمان گلاب و عرق هل را اضافه می کنیم . شربت زرشک تازه باید کمی مزه ترشی خود را حفظ کند پس زیاد شکر اضافه نمیکنیم. اکنون حرارت را کاملا کم کرده و دم کنی روی قابلمه قرار می دهیم . پس از مدتی کوتاه آن را خاموش کرده و اجازه می دهیم کمی خنک شود. اگر بخواهیم از مربا شربت تهیه کنیم باید مقدار آب آن را بیش از دستور مربا اضافه کنیم مربا را صاف کرده و مقداری شهد برای نگهداری مربا کنار می گذاریم و باقی شهد را بعنوان شربت در شیشه ای استریل ریخته و در جای خنک نگهداری می کنیم .

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
90 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی