آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه شربت آلبالو

شربت آلبالو، يكي از شربت هاي بسيار پر طرفدار در فصل تابستان است. امروز قصد آموزش این شربت خوشمزه رو داریم.

 

 

مواد لازم برای تهیه شربت آلبالو

آلبالو: ۱ كيلوگرم
شكر: ۲كيلوگرم
آب: ۱ ليوان
وانيل: يك قاشق چايخوري (در صورت تمايل)

 

طرز تهیه شربت البالو

ابتدا آلبالو ها را شسته و پاك كنيد. بهتر است هسته هاي آلبالو را هم جدا كنيد.

آلبالو هاي هسته گرفته را بين ۲۴ تا ۴۸ ساعت در شكر بخوابانيد و در يخچال نگهداري كنيد، بهتر است از ظرف يا قابلمه لعابي استفاده كنيد.

آب را اضافه كنيد و قابلمه را با شعله پخش كن روي حرارت بگذاريد. شعله را خيلي كم نكنيد، چون رنگ شربت تيره مي شود، و همين طور شعله را خيلي زياد نكنيد چون به سرعت ميسوزد وقهوه اي رنگ مي شود.

بايستي حواستان به شربت باشد و هم بزنيد تا شكر در شربت كاملا حل شود. بعد از حل شدن به مدت ۱۰ الي ۱۵ دقيقه روي حرارت بماند تا قوام آيد.

از يك صافي استفاده كنيد و آب شربت را در شيشه يا بطري نگهداري كنيد. در ضمن آلبالو ها را در شربت فشار ندهيد چون از شفافيت رنگ شربت مي كاهد.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
75 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی