آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
چهارشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۷

طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی

  • جدید
  • دسته بندی : انواع سوپ تاریخ : جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۹۷

برای تهیه سوپ گشنیز خوشمزه و مقوی همراه ما باشید.

 

 

مواد لازم برای سوپ گشنیز تبریزی

جو پوست کنده ۲۷۰ گرم (یک پیمانه)
روغن یک قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
هویج نگینی ۱/۲ پیمانه
سیر رنده شده ۲ حبه
آرد ۲ قاشق سوپخوری
ماست سفت و کمی ترش :ک کیلو
گشنیز ساطوری یک پیمانه
پودر فلفل قرمز ۱/۴ قاشق مرباخوری
آب مرغ ۲ پیمانه
سیب زمینی یک عدد

 

طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی

جو را یک روز قبل خیس کرده، آب آن را خالی میکنیم و با ۵-۴ برابر حجم جو خیس خورده آب و یک قاشق سوپخوری روغن درون قابلمه میگذایم تا خوب جو پخته شود و لعاب بیندازد.

در پایان پخت، نمک، هویج و آب مرغ را اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد. سپس سیب زمینی ها را اضافه میکنیم، بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت، ماست، آرد و سیر را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا مایع یکدست شود.

سوپ را از روی حرارت برداشته و از سوپ به تدریج به ماست اضافه میکنیم تا ماست گرم شود، سپس مخلوط سوپ و ماست را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا سوپ بجوشد.

در آخر گشنیز خرد شده، نمک و در صورت شیرین بودن ماست آب لیمو ترش اضافه میکنیم و بعد از ۵ دقیقه سوپ را از روی حرارت برمیداریم. سوپ را با کمی گشنیز خرد شده و فلفل قرمز تزیین میکنیم.

نوش جان

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
19 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 10
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


مطالب محبوب
تبلیغات متنی