آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳ اسفند ۱۳۹۷

طرز تهیه سوپ پای مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه

  • آپدیت
  • دسته بندی : انواع سوپ تاریخ : چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۷

سوپ پای مرغ، یکی از انواع سوپ های سالم و مقوی ایرانی است که خواص درمانی بسیار زیادی دارد. این سوپ خوشمزه، برای کسانی که نرمی استخوان ، پوکی استخوان ، آرتروز و … دارند بسیار مفید است. اما شاید پای مرغ ظاهر زیبایی نداشته باشد ولی فواید درمانی بسیار زیادی دارد.

با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سوپ پای مرغ تهیه نمایید.

مواد لازم برای تهیه سوپ پای مرغ برای ۴ نفر:

پای مرغ ۱۰ عدد

هویج ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

فلفل سبز ۱ عدد

کرفس ۱ ساقه

برگ بو ۱ عدد

پودر آویشن به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

روغن مایع به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ پای مرغ 

بعد از پاک کردن پای مرغ ها آن ها را درون یک قابلمه می ریزیم. ۴ لیوان آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

پس از (۱۰) دقیقه پاهای مرغ را با آب سرد آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه داخل قابلمه ای که برای سوپ در نظر گرفته ایم مقداری روغن مایع می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. پیاز را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم.

پس از اینکه پیاز سبک شد، کرفس را خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه هویج را نیز خرد می کنیم و به همراه برگ بود کمی تفت می دهیم. در مرحله بعد پاهای مرغ را به همراه مقداری پودر آویشن ، نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم.
سپس چند لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید، پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم سوپ با حرارت ملایم آماده شود. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا به صورت داغ سرو می کنیم.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
103 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 10
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


مطالب محبوب
تبلیغات متنی