آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج

  • جدید
  • دسته بندی : انواع سوپ تاریخ : پنج شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۷

سوپ قارچ و اسفناج، یک پیشنهاد عالی و مناسب برای پیش غذا می باشد که ترکیبی از مواد مفید است.

 

 

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و اسفناج برای ۴ نفر

قارچ خرد شده نصف لیوانسوپ

پیاز خرد شده نصف لیوان

کره ۲ قاشق غذاخوری

شیر سه و یک چهارم لیوان

پودر جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار کم

آرد ذرت ۲ قاشق مرباخوری

اسفناج یک کیلوگرم

پنیر خامه ای ۱۱۵ گرم

 

طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج

قارچ را روی حرارت ملایم با کره تفت دهید تا نرم بشود.

۳ لیوان شیر و ادویه به قارچ اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.

آرد ذرت را با یک چهارم لیوان شیر مخلوط کنید و به تدریج به مواد قارچ اضافه بکنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط بشوند.

سوپ را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه ببپزد.

اسفناج خرد شده و کاملا آب گرفته را به همراه پنیر خامه ای به سوپ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم میزنید بگذارید اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا آب بشود.

نوش جان

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
63 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی