آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳۰ فروردین ۱۳۹۸

طرز تهیه سول میونیر فرانسوی

پخت برخی از بهترین غذاهای کلاسیک فرانسوی بسیار ساده و آسان است، مثل این دستور غذای جذاب. با این رسپی، ترکیباتی عادی و روزمره را به یک غذای فوق‌العاده تبدیل خواهید کرد.

 

 

مواد لازم برای تهیه سول میونیر فرانسوی

دو تکه‌ی ۴۰۰ گرمی فیله‌ی ماهی حلوا

 ۲ قاشق غذاخوری آرد ساده

۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی

 ۱/۳ فنجان کره، بدون نمک

 ۲ قاشق چایخوری آب لیمو

 ۱ قاشق غذاخوری جعفری، خرد شده

 ۶ برش نازک لیمو

 

طرز تهیه سول میونیر خوشمزه

فیله‌ های حلوا را با نمک و فلفل سفید مزه‌ دار کنید. دو طرف ماهی را آرد بزنید و آرد اضافی آن را بتکانید. روغن نباتی را روی شعله‌ی متوسط تا بالا حرارت دهید. فیله‌ها و مقداری کره را اضافه کنید. اجازه بدهید ۵ دقیقه سرخ شوند تا کمی به رنگ زرد دربیایند. ماهی را برگردانید و طرف دیگر را هم ۵ دقیقه سرخ کنید. این کار را برای همه‌ی فیله‌ها انجام دهید.

کره‌ باقی مانده را به مدت ۱ دقیقه حرارت بدهید تا ذوب شود. آب لیمو، جعفری و ادویه‌های دیگر را اضافه کنید. این مخلوط را روی ماهی حلوا ریخته و برش‌ های لیموی تازه را روی آن بچینید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
88 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی