آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
پنج شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۸

طرز تهیه سوفله کلاسیک فرانسوی

چه کسی اسم سوفله‌ کلاسیک فرانسه را نشنیده‌است؟ اما کم‌ تر کسی آن را در خانه میپزد. این غذا برای میز شام عالی است. اسفناج خامه‌ای و پنیر بهترین ترکیب را میسازند.

 

 

مواد لازم برای تهیه سوفله کلاسیک فرانسوی

۱ و نیم قاشق غذاخوری کره، نرم شده

۴ قاشق غذاخوری کره، نرم شده

۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، رنده شده

۴۵۰ گرم اسفناج خرد شده

۲ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره

نصف قاشق چایخوری نمک

۱ فنجان شیر کامل

۸/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۳ عدد تخم‌مرغ

۸/۱ قاشق چایخوری جوز هندی، رنده شده

 

طرز تهیه سوفله کلاسیک فرانسوی

یک ظرف کاسرول گود بردارید با استفاده از یک و نیم قاشق غذاخوری کره‌ی نرم شده کف آن را چرب کنید. پنیر پارمسان را کف ظرف بپاشید و پنیر باقی مانده را در یک طرف ظرف قرار دهید. سپس در یک تابه، اسفناج خرد شده را بپزید و تا زمانی که آب آن تبخیر ‌شود، تفت بدهید. اسفناج را بیش از حد نپزید زیرا به راحتی می‌سوزد.

در ظرف دیگری، ۴ قاشق غذا خوری کره را ذوب کنید و نمک و آرد همه منظوره را اضافه کنید. به مدت ۳۰ ثانیه آن را بپزید و شیر را اضافه کنید و ۴ دقیقه هم بزنید. ترکیب را با اسفناج پخته شده مخلوط کنید و  اجازه بدهید ۱ دقیقه‌ دیگر هم بپزد. روی آن را جوز هندی و فلفل سیاه بپاشید.

۳ تخم‌مرغ را در یک کاسه بزنید تا این‌که سفت شود. آن را به ۳ قسمت تقسیم کنید و یک قسمت را به تابه‌ی اسفناج اضافه کنید. ۲ قسمت باقی مانده را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط را با قاشق به ظرف کاسرول منتقل کنید و در فری که با دمای ۳۵۰ درجه از قبل گرم شد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

 بلافاصله با مقداری سبزیجات تازه آن سرو کنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
48 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 13
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی