آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳۰ فروردین ۱۳۹۸

طرز تهیه سمبوسه مرغ

سمبوسه، از محبوب ترین غذاهای آسیایی است که دارای تنوع بالایی است و با مواد مختلف تهیه می شود. محبوبیت این غذا به قدری بالاست که به شهرت جهانی رسیده و در بیشتر کشورهای جهان آن را سرو می کنند.

 

 

مواد لازم برای تهیه سمبوسه مرغ

سینه مرغ ۱ عدد

پیاز بزرگ ۱ عدد

قارچ ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه متوسط ۱ عدد

رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر ۱ قاشق چایخوری

آویشن ۱ قاشق چایخوری

دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری

زیره ۱/۴ قاشق چایخوری

نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

روغن مایع برای سرخ کردن

نان لواش برش خورده ۱۲ تکه

 

ابتدا مرغ را بپزید. پس از پخت آن را ریش ریش کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و در حدی سرخ کنید که طلایی و نرم بشود. قارچ و فلفل دلمه ای را خرد کنید و با پیاز مخلوط کنید و اجازه دهید کمی سرخ شود و آب اضافی کشیده شود. مرغ ریش شده را نیز می توانید به صورت جداگانه یا همراه با سبزیجات تفت دهید. در این مرحله رب گوجه و ادویه سمبوسه را همراه نمک اضافه کنید. کمی که تفت خورد مواد را کنار بگذارید تا خنک شود. پس از آماده شدن مایه سمبوسه مرغ، باید آن را در نان پیچید و سرخ کرد . پیچیدن سمبوسه مرغ نیز مانند سمبوسه جنوبی صورت می گیرد.

داخل تابه به اندازه ای روغن بریزید که کناره های سمبوسه نیز کاملا با روغن در تماس باشد تا سرخ شود. بگذارید روغن روی شعله متوسط داغ شود. سمبوسه های پیچیده شده را (با کمی فاصله) در تابه بچینید و دو طرفشان را سرخ کنید. این کار را برای همه سمبوسه ها تکرار کنید و در صورت لزوم در هر مرحله کمی روغن اضافه کنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
63 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 20
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی