آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۷

طرز تهیه سس گوجه فرنگی خانگی

شما برای تهیه این سس احتیاج به ده کیلو گوجه فرنگی دارید. و پس از تهیه حدود ۷ الی ۱۰ پیمانه نیم لیتری سس گوچه فرنگی خواهید داشت.

 

 

مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی

۱۰ کیلوگرم گوجه فرنگی
۳ فنجان پیاز خرد شده
۶ حبه سیر
یک چهارم فنجان روغن زیتون
۱ قاشق غذا خوری پونه کوهی
۲ قاشق چای خوری ریحان خشک شده
۲ قاشق چای خوری مرزنجوش خشک شده
۳ عدد برگ بو
یک و نیم قاشق چای خوری فلفل سیاه
۱ قاشق غذا خوری شکر
نمک ۲ قاشق غذا خوری
نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده (۱ قاشق چای خوری اضافه چنانچه طعم تند را می پسندید)
یک قاشق غذا خوری آب لیمو

 

طرز تهیه سس گوجه فرنگی

ابتدا گوجه فرنگی ها را با آب سرد بشویید. آنها را به چهار قسمت برش بزنید و گوشه ای بگذارید.

یک تابه نسبتاً بزرگ را بردارید. روغن زیتون را درون آن بریزید، پیازهای خزد شده و سیر را اضافه کنید و در روغن سرخ کنید.

پس از سرخ شدن پیاز و سیر، گوجه فرنگی، پونه کوهی، ریحان، مرزنگوش، برگ بو، فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز خرد شده و شکر را اضافه کنید.

تمامی مواد درون تابه را با یک درجه حرارت ملایم و یکنواخت به مدت ۲۰ دقیقه درون تابه تفت بدهید و مدام با قاشق هم بزنید تا مواد در تابه نسورند. پس ازا اینکه مواد به جوش آمدند برگ بوها را از درون تابه بردارید. زیر گاز را خاموش کنید و تابه را کناری بگذارید. بوسیله یک آسیاب یا هر وسله مشابهی گوجه فرنگی ها را آسیاب کنید تا پوست و هسته های آنها جدا شوند.

گوجه فرنگی های آسیاب شده را درون یک قابلمه بزرگ بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا گوجه فرنگی ها به قابلمه نچسبیده و نسوزند. مواد سس را هم که قبلا تهیه کرده اید را به گوجه فرنگی ها اضافه کنید، مدت زمان این کار در حدود ۸ ساعت میباشد تا زمانی که مقدار گوجه فرنگی ها به نصف برسند و غلیظ شوند. (بدون اضافه کردن مواد سس و تنها اضافه کردن نمک، این مرحله به تنهایی روش تهیه رب گوجه فرنگی است).

(شیشه های درب دار را استریل کنید.)

شیشه ای استریل شده را از آب خارج کنید و درون هر شیشه یک قاشق غذا خوری آب لیمو بریزید. شیشه را تکان دهید تا کل شیشه به آب لیمو آغشته شود.

درون شیشه ها را که هنوز گرم هستند سس گوج فرنگی داغ را بریزید. دقیقا لب پر نباشند و تا لبه درب یک سانتی متر فضای خالی باقی بماند سپس درب شیشه ها را ببندید.

شیشه ها را درون قابلمه ای بچینید تا نصف شیشه ها درون قابلمه آب جوش بریزید. به مدت ۳۵ دقیقه صبر کنید. زیر گاز را روشن کنید با حرارت خیلی ملایم ۵ دقیقه بگذارید تا آب جوش بیاید. زیر گاز را خاموش کنید، شیشه را از درون قابلمه خارج کنید. سس های شما آماده است.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
35 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 13
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی