آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۷

طرز تهیه سالاد مرغ کاری

  • جدید
  • دسته بندی : سالاد تاریخ : سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۷

سالاد مرغ کاری، یکی از آسان ترین غذاهایی است که می‌توانید تهیه کنید و در یخچال نگه دارید. می‌توانید سالاد مرغ را به عنوان شامی سالم و مقوی میل کنید، چون به جای سس مایونز از ماست یونانی استفاده شده سالاد کم چربی است.

 

 

مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ کاری برای ۴ نفر

سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۲ عدد

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

ساقه کرفس ۱ عدد

پیازچه ۴ عدد

انگور سیاه بدون دانه ۱ و ۱/۲ پیمانه

بادام یا گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه

پودی کاری ۱/۲ قاشق چایخوری

فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری (دلخواه)

نمک و فلفل به مقدار کافی

ماست یونانی ۳/۴ پیمانه

 

طرز تهیه سالاد مرغ کاری رژیمی

ابتدا فر را روی دمای ۲۱۰درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کف یک قالب فر فویل آلومینیومی بکشید. روی سینه‌های مرغ بدون استخوان روغن زیتون بمالید و کمی نمک و فلفل بپاشید. سپس آنها را داخل قالب قرار دهید. وقتی فر گرم شد، قالب را به مدت حدوداً ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا مرغ مغز پخت شود. سپس آن را از فر خارج کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.

سپس، با یک چاقوی تیز مرغ را به صورت تکه‌های مکعبی برش بزنید. در کاسه‌ای که برای سالاد در نظر دارید، ساقه کرفس و پیازچه‌ها را خرد کنید. سپس انگورها را از وسط نصف کنید و اگر هسته دارند هسته‌ها را خارج کنید. انگورهای نصف شده را به کرفس و پیازچه اضافه کنید. بادام یا گردوی خرد شده را هم اضافه کنید، بالاخره ماست و کاری و بقیه ادویه‌ها را هم اضافه کنید. هم بزنید تا ماست به خوبی همه جای سالاد را بپوشاند. سالاد مرغ کاری شما آماده است.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
37 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 13
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی