آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳۰ فروردین ۱۳۹۸

طرز تهیه راتاتویی سنتی فرانسوی

این غذای فوق‌العاده با کدو سبز خوشمزه، بادمجان و سبزیجات آماده میشود.

 

 

مواد لازم جهت تهیه راتاتویی خوشمزه

۴۵۰ گرم بادمجان مکعبب خردشده

۲٫۵ قاشق چچایخوری نمک به صورت جداگانه

۳ حبه سیر خرد شده

۱۱۳۰ گرم گوجه‌فرنگی پوست کنده

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه پودرشده

۴/۳ فنجان جعفری خرد شده

۴/۱ فنجان ریحان خرد شده

۶۸۰ گرم پیاز نازک برش خورده

۳ عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده

۹۰۰ گرم کدو سبز خردشده

۹۰۰ گرم پیاز زرد نازک برش خورده

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

 

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی

ابتدا ۲ بشقاب بزرگ بردارید و حوله‌ های کاغذی خشک را روی هر کدام از آن‌ها قرار دهید. بادمجان‌ها را روی بشقاب‌ ها بریزید و با یک و ۳/۴ قاشق چایخوری نمک، آن‌ها را مزه‌دار کنید. بادمجان‌ها را ۲۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس در یک قابلمه‌ی گرم شده، فلفل سیاه، ریحان، سیر، جعفری و گوجه‌ فرنگی را بپزید. کمی صبر کنید تا این سبزجات به آرامی بپزند، اما اجازه ندهید مواد به جوش برسند زیرا غذا شل و آبکی میشود.

در یک تابه، فلفل و پیاز را با روغن زیتون روی حرارت کم تفت بدهید. این کار را به مدت ۱۰ دقیقه ادامه بدهید و هر از گاهی هم بزنید. بعد این ترکیب را به مخلوط گوجه‌ فرنگی انتقال بدهید.

مخلوط بادمجان و کدو سبز را اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و روی حرارت پایین به مدت ۴۵ دقیقه آن را طبخ کنید. بعد ۳/۴ قاشق چای خوری نمک اضافه کنید و اجازه بدهید ۳تا ۵ دقیقه‌ی دیگر هم بپزد. 

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
78 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 20
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی