آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳۰ فروردین ۱۳۹۸

طرز تهیه دسر کارامل و کاسترد خوشمزه

کرم کارامل و کرم کاسترد دو دسر بسیار خوشمزه و پر طرفدار هستند. دسر کارامل و کاسترد ، ترکیب این دو دسر خوشمزه و مناسب مهمانی ها می باشد.

 

 

مواد لازم برای تهیه دسر کارامل و کاسترد

کرم کارامل دو بسته
کاسترد ۴ قاشق غذاخوری
شیر (برای کاسترد ) دو لیوان
شیر (برای کرم کارامل ) ۴ لیوان
شکر برای کاسترد ۶ قاشق غذاخوری پر
پودر ژلاتین ۴ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه دسر کارامل و کاسترد

کرم کارامل را با دو لیوان شیر مخلوط  کرده و یک قاشق چای خوری پودر ژلاتین داخلش بریزید. به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بجوشانید تا یک دست و عالی شود.
سپس داخل قالب از قبل چرب شده بریزید و داخل یخچال بگذارید تا نیم بنده شود. (حتما دقت کنید کامل بسته نشود.)
سپس کاسترد را در شیر سرد حل کنید، شکر و دو قاشق چایخوری پودر ژلاتین را اضافه کرده و هم بزنید. روی گاز قرار دهید تا بجوشد و کمی قوام بگیرد. سپس روی کارامل نیم بند شده بریزید.
حالا بسته دیگر کارامل را طبق دستور بالا درست کنید و روی کاسترد بریزد. قالب را به مدت دو یا سه ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود. سپس دسر کارامل و کاسترد را از قالب خارج کرده و سرو کنید.
نوش جان

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
56 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 20
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی