آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳ اسفند ۱۳۹۷

طرز تهیه دسر تیرامیسو ایتالیایی

تیرامیسو، یکی از معروف ترین دسرهای ایتالیایی است که در دل همه مردم جا باز کرده و در کشور ما هم رواج زیادی پیدا کرده است. این روزها به ندرت کافه یا رستورانی پیدا میشود که دسر تیرامیسو در منوی دسرهایش نباشد.

 

 

مواد لازم برای تهیه دسر تیرامیسو

تخم مرغ بزرگ ۶ عدد
شکر ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
پنیر ماسکارپونه ۱ و ۱/۴ پیمانه (۲۸۵ گرم)
خامه ۱ و ۳/۴ پیمانه (۴۲۰ میلی لیتر)
بیسکویت لیدی فینگر ۲ بسته
قهوه اسپرسو سرد ۱ پیمانه (۲۴۰ میلی لیتر)
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)

 

طرز تهیه دسر تیرامیسو

اول از همه زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید، قابلمه ای را تا وسط آب کنید و روی شعله بگذارید تا آب جوش بیاید. سپس یک کاسه روی قابلمه بگذارید و زرده های تخم مرغ و شکر را داخل آن بریزید. شعله را کم کنید و حدود ۱۰ دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط یک دستی حاصل شود.  آن را از روی شعله بردارید و هم بزنید تا غلیظ و لیمویی رنگ بشود. علاوه بر این با این کار مخلوط شما قدری هم خنک میشود. اگر حجم بیشتری از مواد دارید و می خواهید برای افراد بیشتری تیرامیسو درست کنید حتماً مدت بیشتری صبر کنید تا مایه خنک شود سپس مراحل را ادامه دهید. حال پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط دوباره یکدست شود. خامه را در ظرف دیگری خوب بزنید تا فرم بگیرد، سپس آن را با مایه قبلی مخلوط کنید. قهوه سرد را در کاسه ای بریزید و بیسکویت های لیدی فینگر را یکی یکی داخل آن فرو ببرید، فقط در حدی که مرطوب شوند. قالب عمیقی را آماده کنید و یک لایه بیسکویت لیدی فینگر به صورت مرتب کف آن بچینید. سپس نصف مایه ماسکارپونه را روی آن بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید. دوباره این کار را تکرار کنید. بگذارید دسر حداقل ۴ ساعت در یخچال بماند سپس پودر کاکائو را روی آن بریزید. قبل از سرو دسر تیرامیسو را به سایز دلخواه برش بزنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
14 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 10
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


مطالب محبوب
تبلیغات متنی