آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه حلیم گندم خوشمزه

حلیم از غذاهای ایرانیست که در نقاط مختلف ایران به روش های مختلف تهیه می شود و در هر روش از مواد اولیه متفاوت مانند جو،شیر،حبوبات و … استفاده می کنند.

 

 

مواد لازم برای تهیه حلیم گندم :

گندم پوست کنده ۱ استکان

گوشت ۲۰۰ گرم
کره یا روغن حیوانی ۵۰ گرم
نمک کمی
پودر دارچین برای تزئین

 

 

طرز تهیه حلیم گندم

 

گوشت یا مرغ یا بوقلمون را با یک پیاز بپزید و بگذارید خنک شود. برای تهیه حلیم از هر نوع گوشتی میتوانید استفاده کنید، فقط مهم اینه که از قسمتی باشه که ریش ریش بشه.
گندم را از شب قبل خیس کنید.
حدود ۱٫۵ لیتر آب به آن اضافه کرده می تونید آب گوشت را بیفزایید و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد تا لعاب آن در بیاید و دانه های گندم باز شوند بسته به نوع گندم ۳ الی ۵ ساعت طول می کشه، و اگر لازم بود بازهم آب بیفزایید. در این مرحله کره را اضافه کنید تا سر نرود.
زمانی که غلظت آن که به حد دلخواه رسید آن را از صافی رد کنید و تفاله گندم را دور بریزید.
گوشت را ریش کنید و به حلیم بیفزایید و بگذارید حدود ۵ دقیقه بجوشد و در این مدت هم بزنید تا مزه هایشان به هم برود.
نمک را در حدی بیفزایید که فقط بی مزگی گندم و گوشت برطرف شود. حلیم نباید شور باشد تا اگر کسی خواست بتواند با شکر میل کند.
پس از اینکه آماده شد کره یا روغن را داغ کرده و روی حلیم می ریزیم.
سپس با دارچین تزیین کرده و نوش جان کنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
63 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی