آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه حلوای تیره خوش مزه

حلوای تیره، ساده و دم دستی و فوق العاده خوشمزه و دلچسب است و عطر گلاب و هل و زعفران در آن غوغا می کند. این حلوا را به عنوان نذری هم می توانید در مراسم های مذهبی درست کنید.

 

 

مواد لازم برای تهیه حلوای تیره

آرد سفید ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب ۱ و ۱/۲ لیوان
گلاب ۱/۳ لیوان
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۱ لیوان
زعفران آب کرده ۵ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه حلوا تیره

برای تهیه شیره، باید شکر، آب، گلاب، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا ۵ دقیقه بجوشد. روغن را نیز داخل قابلمه ای بریزید تا گرم شود؛ آرد را ۲ بار الک کنید، سپس داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم شروع به تفت دادن کنید.

آرد را انقدر تفت دهید تا رنگ آن کرمی شود. بسیار مراقب باشید آرد شما ته نگیرد. (با قاشق مرتب آرد را هم بزنید)؛ پس از آنکه رنگ آرد کرم شد روغن داغ را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا آرد سرخ شود و رنگ آرد طلایی شود. سپس حرارت را کم کنید و شیره داغ (مخلوط اب و شکر که از قبل آماده کرده اید) را اضافه کنید، پس از اضافه کردن، همه مواد را خوب مخلوط کنید، سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوای شما خودش را بگیرد و به روغن بیفتد.

در آخر حلوای آماده شده را داغ درون ظرف بریزید و سطحش را صاف کنید. حلوای آرد گندم را میتوانید با خلال بادام، پسته ، پودر نارگیل و … تزئین کنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
67 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی