آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه بوف بورگونیون خوشمزه

بوف بورگونیون، غذای سنتی فرانسوی به حساب می آید. این طرز تهیه بوف بورگونیون فقط یکی از نمونه‌های نحوه‌ی تهیه این خوراک می باشد. زمان آماده ­سازی سنتی بوف بورگونیون ۲ روز است تا گوشت ترد شده و خوراک خوش طعم­تر بشود.

 

 

مواد لازم برای تهیه بوف بورگونیون

روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
آرد ۳۰ گرم
عصاره گوشت ۵۰ میلی لیتر
نعناع یک دسته
کره ۳۰ گرم
جعفری یک برگ
کرفس خرد شده ۲ برگ
پیاز ۱ عدد
هویج ۴ عدد
چربی ۱۷۰ گرم
گوشت سردست ۲ کیلو
سیر خرد شده یک بوته
پیاز کوچک ۱۸ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه بوف بورگونیون

ابتدا چربی رو توی یه قابلمه پر از آب می‌ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه می‌دیم تا بپزه، بعد از قابلمه در میاریم و خشک می‌کنیم و مجددا تو قابلمه با یه کم روغن زیتون تفت می‌دیم.

سپس گوشت گاو رو به قطعات مربعی شکل ۵ سانتی متری خرد می‌کنیم و تو قابلمه اونا رو تفت می‌دیم تا رنگش عوض بشه.

پیاز، هویج ها و کرفس رو به قابلمه اضافه می‌کنیم و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگه تفت می‌دیم.

آرد رو با کره مخلوط می‌کنیم تا خمیر یکنواختی به دست بیاد.

خمیر رو به مواد اضافه می‌کنیم و در قابلمه رو برای چند دقیقه می‌بندیم.

گوشت ها رو بر می‌گردونیم تا طرف دیگه شون هم بپزه.

عصاره گوشت، چربی، پیاز ها، سیر و سبزیجات رو اضافه می‌کنیم و به اندازه ای آب اضافه می‌کنیم تا روی سطح غذا رو بپوشونه.

با حرارت کم می‌ذاریم خوراکمون بپزه و چند بار تو این فاصله هم میزنیم.

قارچ ها رو توی کره سرخ می‌کنیم و بعد از آماده شدن مخلوط گوشت بهش اضافه می‌کنیم.

اینم از دستور بوف بورگونیون، خوراک رو با سیب زمینی پخته و جعفری تزیین و سرو می‌کنیم.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
56 views مشاهده
برچسب ها
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی