آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه بورک اسفناج

بورک اسفناج، یکی از انواع بورک ترکی میباشد که یک میان وعده و یا پیش غذای سبک و خوشمزه است. بورک ترکیه ای با خمیر یوفکا و یا همان خمیر فیلو تهیه میشود. درون خمیر را با هر نوع موادی طبق ذائقه و سلیقه میتوان پر کرد.

 

 

مواد لازم برای تهیه بورک اسفناج

خمیر یوفکا(فیلو) ۱ بسته
اسفناج تازه ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
پنیر خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا(پنیر پیتزا) به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
شیر ۱ پیمانه
روغن(کره) به مقدار لازم
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
کنجد(یا سیاه دانه) به مقدار لازم

طرز تهیه بورک اسفناج

ابتدا اسفناج را همراه نصف لیوان آب درون قابلمه ای بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شده و آب اسفناج کشیده شود. سپس پیاز را نگینی و ریز خرد کنید، سیرها را رنده کرده و یا ریز خرد کنید. در تابه ای کمی روغن مایع(کره و یا روغن زیتون) ریخته، روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز نگینی شده را درون تابه بریزید، تفت دهید تا پیاز کمی تغییر رنگ داده و سبک شود. بعد سیر رنده شده را اصافه کنید و تفت دهید. به مخلوط پیاز و سیر، مقداری زردچوبه اضافه کنید.

در ادامه اسفناج را که جداگانه پخته بودید به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید. (دقت کنید تا حرارت ملایم باشد.) سپس پنیر خامه ای را به اسفناج اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس نمک و در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا و یا موزارلا بریزید. هم بزنید تا پنیر با مواد خوب مخلوط شود و بلافاصله تابه را از روی حرارت بردارید، کنار قرار دهید تا کمی خنک شود.

در ظرفی شیر، روغن یا کره و زعفران دم کرده را مخلوط کنید. خمیر یوفکا را روی سطح صافی پهن کرده و از موادی که حاضر کرده اید روی خمیر بمالید. (مرطوب کردن سطح خمیر باعث میشود تا خمیر یوفکا در حین رول کردن پاره نشود.)

وقتی سطح خمیر را خوب آغشته به مخلوط شیر، روغن و زعفران کردید، حالا با قاشق مقداری از مواد میانی را روی خمیر قرار دهید. میتوانید کمی پنیر موزارلا و یا پنیر پیتزا را در این مرحله روی مواد بریزید. حالا گوشه های خمیر را به داخل تا کرده و از همان سمتی که مواد را ریخته اید، رول کنید. میتوانید برای ایجاد چسبندگی، میان هر رول را از مخلوط شیر برس کنید. در نهایت روی سطح بورک های آماده شده را با مخلوط کره و زعفران دم کرده و یا زرده تخم مرغ رومال کنید، تا در زمان پخت سطح بورک اسفناج طلایی و خوش رنگ شود. میتوانید کمی کنجد و یا سیاه دانه را به روی بورک ها بپاشید.

بورک ها را درون ظرف پیرکس و یا سینی فر قرار دهید. (میتوانید کف ظرف را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار دهید تا خمیر بورک ها به ظرف نچسبد.) حالا ظرف را درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه پخته شود. میتوانید برای ۲ الی ۵ دقیقه، حالت گریل فر را روشن کنید تا سطح بورک ها طلایی و برشته شود. (فر را حتما از قبل گرم کنید) زمان پخت بستگی به فر و تنظیمات آن دارد. و می تواند تا یک ساعت نیز طول بکشد. پس از آماده شدن، بورک اسفناج را به همراه سبزیجات دلخواه سرو کنید. میتوانید آن را با انواع سس ها مانند: سس مایونز، سس خردل و… طبق سلیقه خود تزیین کرده و نوش جان کنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
109 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 27
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی