آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳۰ فروردین ۱۳۹۸

طرز تهیه بال مرغ اسپایسی کنجدی خوشمزه

بال مرغ سوخاری یکی از خوشمزه ترین پیش غذاها می باشد. این بار می توانید بال مرغ را با دستور بال مرغ اسپایسی کنجدی درست کرده و طعم متفاوت و لذیذ آن را تجربه کنید.

 

 

مواد لازم برای تهیه بال مرغ تند کنجدی

روغن مقداری برای سرخ کردن
آرد ذرت ¼ فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
بال مرغ به تعداد
سس سویا ½ فنجان
سس تند ۲ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل ۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای ¼ فنجان
سرکه سیب ¼ فنجان
کنجد به مقار لازم

 

طرز تهیه بال مرغ اسپایسی کنجدی خوشمزه:

آرد ذرت، ۲ قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل را در یک ظرف با هم مخلوط  کرده و درون کیسه (پلاستیکی) بریزید.
بال های مرغ را درون کیسه پلاستیکی قرار داده و خوب مرغ را آغشته به این مخلوط بکنید.
بال مرغ را درون روغن فراوان و داغ سرخ کنید تا برشته بشود. این کار حدود ۶ تا ۸ دقیقه زمان میبرد.
در ظرف سس سویا، سیر، زنجبیل، سرکه سیب، سس تند و ½ قاشق چایخوری فلفل را مخلوط و بجوشانید.
بعد از حدود ۵ دقیقه شکر قهوه ای را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید تا شکر کاملا حل بشود.
بال های داغ سرخ شده را درون این مخلوط بغلطانید و روی آن دانه های کنجدی بریزید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
56 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 20
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی