آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۷

طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریز (قارنی یاریخ)

طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریز (قارنی یاریخ)

 

مواد لازم بادمجان شکم پر تبریز (قارنی یاریخ)

بادمجان قایقی شکل که زیاد تپل نباشد ۶ عدد
سیر ۱۰ حبه متوسط
پیاز ریزشده یک عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی سفت ۲ عدد
جعفری ساطوری ۳ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی، نمک و روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریز (قارنی یاریخ)

ابتدا بادمجان ها را راه راه پوست کنده یک برش تو قسمت گود بادمجان میدیم (مثل نون باگت که برا ساندویج برش میزنیم) بعداون هارو ۲ ساعت تو آب نمک می خوابونیم سپس شسته خشک کرده و در روغن مایع سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
سیر هارو خلال کرده و یک تفت کوچک در روغن مایع میدیم، توجه کنید که رنگش مطلقا نباید عوض بشه (جلوه سیر تو این غذا مثل خلال بادام میشه)، پوست گوجه فرنگیها رو می کنیم، مغزشون رو خالی می کنیم و گوشت اونهارو ریز خرد می کنیم، سپس تو همون ظرفی که سیر را تفت دادیم پیاز رو تفت میدیم بعد گوشت رو بهش اضافه می کنیم بعد ازکمی تفت دادن، رب، مغزگوجه فرنگی هاو نصف لیوان آب رواضافه می کنیم و درب ظرف رو می گذاریم تا گوشت کاملا پخته بشه فقط یه نکته هست و اونم اینه که رنگ این مخلوط باید کاملا قرمز باشه به عبارتی ربش یه خورده زیادتر ازبقیه غذاهاست بعد ازرو حرارت برداشته جعفری، گوجه فرنگی ریز شده و سیر رو باهاش مخلوط می کنیم.

از مخلوط آماده داخل بادمجانها پرکرده و اون ها رو داخل ماهیتابه می چینیم از روغن قرمزی که از مایع گوشتی مونده ته ماهی تابه ریخته در ماهیتابه رو میذاریم و روی حرارت خیلی ملایم یه ۲۰ دقیقه ای میذاریم تا غذا جا بیفته و بعد سروش می کنیم البته من این مرحله جاافتادگی رو یه بار تو فرهم انجام دادم اونم خوب در اومد.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
40 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 13
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی