آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهيه تاكو مکزیکی خوشمزه

 

مواد لازم برای تهیه نان تاکو مکزیکی

آرد ذرت ۱۵۰ گرم
نمک ۲/۱ قاشق چایخوری
آب ولرم ۲/۱ لیوان(۱۲۰ میلی گرم)
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای تهیه داخل تاکو

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیازخردشده ۱ عدد
سیرخردشده ۱ حبه
فلفل سبزتندخردشده ۳ عدد
کاهوخردشده ۲/۱ عدد
گوجه فرنگی خردشده ۲ عدد
پنیرپارمزان رنده شده ۴-۳ قاشق غذاخوری
ادویه مخصوص تاکو به مقدارلازم
سس تند به مقدارلازم
نمک وفلفل سیاه به مقدارلازم
روغن مایع به مقدارلازم

 

طرز تهیه نان تاکو مکزیکی

درظرفی آرد ذرت، نمک و روغن مایع را مخلوط کرده، آب ولرم را اضافه نموده و باهم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. سپس روی سطح صافی آرد بپاشید و برای ۳ تا ۴ دقیقه خمیر را ورز دهید تا زمانی که نرم شود، سپس خمیر را در کیسه پلاستیکی قرار داده و ۱ ساعت استراحت دهید. خمیر را به ۱۲ گلوله کوچک تقسیم کنید. روی سطح صافی آرد بپاشید گلوله را روی دو تا نایلون با وردنه نازک به شکل دایره باز کنید (برای منظم شدن تاکو میتوانید از قالب فلزی استفاده کنید) و در روغن سرخ کرده و اواسط سرخ شدن از وسط تا کنید و به همان صورت نگه داریدتاحالت u بگیرد و با هر موادی که تمایل داشتید پرکنید و سرو نمایید.

 

طرز تهیه مواد داخل تاکو مکزیکی

در تابه کمی روغن مایع بریزید و پیاز را کمی تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس سریع سیر، ادویه ونمک و فلفل را اضافه نموده و تفت دهید و کمی آب اضافه کنید تا گوشت پخته شود و از مخلوط آماده شده همراه گوجه فرنگیريال کاهو و پنیر پارمزان تاکو ها را پر کنید و سرو نمایید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
54 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی