آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳ اسفند ۱۳۹۷

شیرینی بادامی هندوانه ای

 

 

شیرینییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بادامیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

 

 

مواد لازم برای شیرینی بادامی هندوانه ای:

 بادام ۵۰ گرم
 پودر قند ۵۰ گرم
عسل  یک قاشق چایخوری
گلاب چند قطره
رنگ خوراکی سبز تیره و روشن به مقدار لازم

 

طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه ای :

بادام را داخل آب جوش بریزید درب ظرف را بگذارید بعد از ۱۵ دقیقه پوست بادام ها را بگیرید.

 

سپس آسیاب کنید تا نرم و خمیری شود. سپس پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به مواد یک قاشق عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

اگر خمیر بادام خوب چسبندگی نداشت به صورت قطره ای گلاب اضافه کنید تا خمیر منسجم و یکدست شود.

 

مقداری رنگ خوراکی سبز به خمیر بادام اضافه و مخلوط کنید به اندازه گردو از خمیر بردارید و گرد کنید و با قلمو چند خط زیگزاک به رنگ سبز تیره دور آن بکشید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
65 views مشاهده
برچسب ها

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 10
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


مطالب محبوب
تبلیغات متنی