آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
پنج شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۸

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه و لذیذ

  • جدید
  • دسته بندی : انواع سوپ تاریخ : جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷

اگر این غذای فرانسوی را فقط در رستوران‌ ها میخورید، وقت آن است که آن را در خانه هم امتحان کنید.

 

 

مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز فرانسوی

۹۰۰ گرم پیاز، نازک برش خورده

۳ شاخه آویشن

۳/۴ قاشق چایخوری نمک

۱ برگ بو

۵۶ گرم کره‌ی بدون نمک

۲ قاشق غذا خوری آرد همه منظوره

۴ فنجان آب گوشت گاو، کم نمک

۱ و نیم فنجان آب

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه پودرشده

۶ تکه باگت

۱ تکه پنیر امنتال

۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمیجانو

 

 

طرز تهیه سوپ پیاز لذیذ

ابتدا یک قابلمه‌ی سنگین را روی شعله‌ی متوسط ​​​​حرارت دهید. سپس پیاز، نمک و آویشن را همراه با کره اضافه کنید. تا زمانی که پیاز کمی قهوه‌ای شود به طبخ مواد ادامه بدهید. این روند احتمالا حدود ۴۰ دقیقه طول میکشد. آرد را داخل قابلمه بریزید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت بدهید. آب گوشت گاو، آب و فلفل را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه بدهید به مدت ۳۰ دقیقه‌ی دیگر بپزد.

در ادامه، فر را روی دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید. روی یک کاغذ پخت، نان را به مدت ۱۵ دقیقه در هر دو طرف تست کنید. نان‌ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید. یک تابه‌ی گود را از قبل گرم کنید. کاسه‌ها را داخل تابه قرار دهید.

برگ‌های آویشن و برگ بو را دور بریزید. سوپ آماده شده را داخل کاسه‌ ها بریزید. روی هر کاسه مقداری پنیر بپاشید. کاسه‌ها را به مدت حدود ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا زمانی که پنیر ذوب شود و حباب روی آن پدیدار شود.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
45 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 13
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی