آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

سوفله بادمجان وپنیر پارمزان خوشمزه

سوفله یکی از انواع غذاهایی است که درست کردن آن زمان کمی از شما میگیرد. این بار با بادمجان و پنیر پارمزان یک سوفله بادمجان و پنیر پارمزان خوشمزه درست بکنید.

 

 

مواد لازم برای تهیه سوفله بادمجان و پنیر پارمزان

تخم مرغ بزرگ  ۲ عدد
بادمجان بزرگ  ۲ عدد پوست کنده و حلقه حلقه شده
آب  ۲ قاشق غذا خوری
پودر سوخاری  ۳/۴ فنجان
پنیر پارمزان درشت رنده شده  ۳/۴ فنجان
پونه خشک  ۱ قاشق چایخوری
ریحان خشک  ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل  به اندازه کافی

 

طرز تهیه سوفله بادمجان و پنیر پارمزان

۲ عدد تخم مرغ و ۲ قاشق غذاخوری را با هم مخلوط کنید.
پودر سوخاری، پنیر پارمزان، پونه، ریحان و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
بادمجان ها را درون تخم مرغ و سپس درون مخلوط پارمزان قرار داده و در انتها روی سینی فر قرار دهید.
سینی را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهیدتا بادمجان ها طلایی شوند.
سینی را از درون فر بیرون آورده و بادمجان ها را برگردانید تا ظرف دیگر هم طلایی شود. برای این کار مجدد سینی را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید.
یک ظرف چینی انتخاب کنید و کف آن را به سس گوجه فرنگی آغشته کنید.
بادمجان ها را روی سس گوجه فرنگی بچینید.
روی بادمجان ها را مجدد سس گوجه فرنگی بریزید.
روی سس گوجه فرنگی پنیر پارمزان ریخته و مجدد یک لایه بادمجان روی آن قرار دهید.
مجدد روی بادمجان ها سس گوجه فرنگی و سپس پنیر پارمزان بریزد.
ظرف را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیرها طلایی و آب بشود.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
57 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 21
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی