آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۳۰ فروردین ۱۳۹۸

سالاد پاستا قالبی فوری

این سالاد با زود پز در مدت ۵ دقیقه آماده خواهد شد. همچنین مواد اولیش طبق میل شما قابل تغییر خواهد بود اما ماکارونی شکلی و خیارشور و سس مایونز و فلفل را حذف نکنید. این غذا حتما باید تند و سرد باشه. میتونید با روکش سیب زمینی یا بدون روکش درستش کنید.

 

 

مواد لازم جهت تهیه سالاد پاستای فوری

  1. ۲ مشت ماکارونی شکلی به اندازه

  2. ۶ عدد خیارشور
  3. ذرت پخته شده یا کنسروی به مقدار دلخواه
  4. ۱ عدد هویج
  5. ۱ عدد فلفل دلمه ای
  6. نعنا خشک
  7. سس مایونز
  8. سس فلفل
  9. آبلیمو یا آب غوره
  10. ۳ عدد سیب زمینی برای روکش سالاد قالبی متوسط
  11. کره برای روکش سالاد به مقدار دلخواه

     

 

طرز تهیه سالاد پاستا

ماکارونی، هویج خرد شده، فلفل خرد شده، ذرت پخته شده و کمی زرشک رو توی زودپز می ریزیم. من ذرت رو از قبل پخته بودم و فریز کرده بودم و همینطور یخ بسته انداختم تو زودپز. اگر می خواهیم سالادمون قالبی باشه سیب زمینی ها رو هم پوست می کنیم هرکدام را چهار قاچ میکنیم و میریزیم تو زودپز.

روی مواد آب می ریزیم تا حدی که تقریبا روی سیب زمینی ها رو بپوشونه. نمک هم می ریزیم ولی زیاد نه چون بعدا خیارشور هم می خواهیم بریزیم. در زودپز رو ببندید و ۵ دقیقه بزارید بپزه. بیشتر اگه بزارید بپزه ماکارونی ها خمیری میشن و با یه هم زدن وا میرن.

تو این مدت که مواد داره میپزه خیارشورها رو خرد می کنیم. همچنین مواد رو می تونید نگینی یا دراز خرد کنید این بستگی به شکل ماکارونیتون داره که شکلشون با هم هماهنگ باشه. روی خیارشور خرد شده نعنا خشک و سس بریزید تا برای ریختن بقیه مواد پخته شده آماده باشن.

مواد پخته شده رو از توی زودپز توی آبکش بریزید. سیب زمینی ها رو از بقیه مواد جدا کنید. سپس روی مواد آب سرد بریزید تا ماکارونی ها زود سرد بشن و وا نرن. به آبکش ضربه بزنید و افقی تکونش بدید تا آب اضافی گرفته بشه. حالا همه رو روی خیارشورها بریزید و هم بزنید. نمک و ترشی و فلفل و سس رو تنظیم کنید.

برای روکش سیب زمینی هارو که جدا کرده بودین با کره و نمک و نعنا خشک بکوبید. توی یه ظرف گود نایلون بزارید و خمیر به دست اومده از سیب زمینی رو به ته قالب و دیواره ها بچسبونید به طوری که یک لایه نازک پوشونده بشه. حالا سالاد رو توی قالب بریزید و با گوشت کوب سفتش کنید. سالاد رو به همین صورت توی یخچال بزارید و صبر کنید تا سرد بشه. موقع سرو قالب رو برگردونید و نایلون رو بردارید و به سلیقه خودتون تزیینش کنید.

نوش جان

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
50 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 20
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی